Diensten

Windward Interim Management
Wanneer uw onderneming onder de maat presteert, kan Windward Interim Management soelaas bieden. Met 10 jaar knowhow in advisering en management mag Windward zich kenner noemen van algemeen en commercieel managementtalent. Uitgangspunt bij het uitvoeren van de opdracht is verbetering van de prestaties van de onderneming. Soms zal een salesafdeling geprofessionaliseerd moeten worden, soms zijn moeizame interne processen debet aan de achterblijvende resultaten en in sommige gevallen is de algehele wijze van aansturing van de onderneming de oorzaak van slecht presteren.

Het kan dus gaan om verandermanagement, crisismanagement en projectmanagement.
Het zou ook kunnen dat uw onderneming slechts behoefte heeft aan een tijdelijke invulling van een managementpositie; ook dan kunt u bij Windward terecht.

Windward Acquisitieondersteuning
Veel ondernemingen hebben problemen met de acquisitie van nieuwe klanten. Het kan bijvoorbeeld te veel tijd, geld en energie kosten om een klant ‘over de streep te trekken’.

Windward Acquisitieondersteuning ondersteunt bedrijven bij het uitbreiden van de klantenportefeuille en bij het zoeken van een geschikte afnemer voor een bepaald product of dienst. Onze grootste toegevoegde waarde hierbij is het netwerk van Windward en het vermogen om op korte termijn partijen met elkaar aan tafel te krijgen. Acquisitieondersteuning richt zich met name op opdrachtgevers in de financiële en zakelijke dienstverlening en in de vastgoedsector. 

Lees verder >>>