Diensten

Windward Projectmanagement
De term ‘projectmatig werken’ wordt veel gebruikt. Logisch, want veel veranderingen binnen bedrijven worden ook projectmatig aangepakt. Soms zijn de projecten echter zo omvangrijk dat bedrijven over onvoldoende capaciteit of knowhow beschikken om zelf de klus te klaren. In dat geval kan Windward Projectmanagement uitkomst bieden. Op basis van een goede inventarisatie van het uit te voeren project en een gedegen planning, zorgen wij voor de uitvoering van het project binnen de gestelde criteria.

Windward Training & Coaching
In de visie van Windward staan mens en organisatie centraal. Als een onderneming beter wil presteren, begint dat bij het beter functioneren van de werknemers. Windward Training & Coaching zorgt voor deze tevreden werknemers − individueel of in teamverband − met behulp van maatwerktrainingen en coachingstrajecten.

Uitgangspunten bij Training & Coaching: het ontdekken van de passie van het individu en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Alleen zo kun de werknemer het beste uit zichzelf halen en van toegevoegde waarde zijn voor de onderneming.

Windward Sailing
Even lekker uitwaaien en in een andere omgeving nadenken over de koers van de onderneming? Windward beschikt over een zeilboot om op de Friese Meren of op het IJsselmeer te genieten van de natuur en tijd te hebben voor een goed gesprek. Op basis van uw wensen maakt Windward voor dit zeilavontuur een op maat gemaakt programma, waarbij zelfs een culinaire afsluiting tot de mogelijkheden behoort.

<<< Terug